Eerst begrijpen dan begrepen worden
U bent hier: Gezond Bedrijf » Mediation

Mediation

Mediation is een aantrekkelijk alternatief voor conflicten die dreigen te escaleren of te verzanden. In plaats van een juridisch steekspel of emotionele confrontaties waarbij mensen worden beschadigd, biedt mediation een gestructureerd proces in de richting van een aanvaardbare oplossing voor een ieder.

Gezond Bedrijf is gespecialiseerd in mediation bij medische maatschappen zoals huisartsenpraktijken, medisch specialistische vakgroepen, veterinaire praktijken, tandartsen en paramedische praktijken (fysiotherapie, logopedie, verloskundigen etc. etc.).

De mediators van Gezond Bedrijf bemiddelen bij arbeidsconflicten tussen werkgever en werknemer( HIDHA, POH-er en assistente) maar ook tussen maten onderling. Mediation voorkomt langdurige juridisch getouwtrek en slapeloze nachten van alle partijen. Ook kan mediation een uitkomst bieden bij associatie en/of dissociatie van een maatschapslid. Verzekeraars vergoeden veelal de mediations van Gezond Bedrijf. Via het contactformulier kunt u uw vraag hieromtrent voorleggen.

Mediators van Gezond Bedrijf zijn niet alleen geregistreerd bij de Mediation Federatie Nederland (MfN) en voldoen hiermee aan de strengste kwaliteitseisen. Mediators van Gezond Bedrijf zijn onafhankelijk, onpartijdig en neutraal. Verder hebben de mediators van Gezond Bedrijf kennis en ervaring in de gezondheidszorg (juridisch, financieel en organisatorisch). Ze spreken uw taal en zijn ingevoerd in de materie.

Wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar info@gezondbedrijf.com of bel: 06-44546114 (of vul het contactformulier in)